2 januari 2024 – Happy New Year

Beste allemaal,

Een schitterend gezond en vooral liefdevol nieuwjaar gewenst! 🎉 

Via deze weg wil ik jullie enorm bedanken voor de steun en het vertrouwen het afgelopen jaar. Het was geweldig om mijn liefde voor fotografie met jullie te delen en zoveel prachtige dieren te mogen fotograferen. 

Ik kijk er enorm naar uit om ook dit jaar weer achter de camera te staan en meer bijzondere momenten vast te leggen. Er zijn weer mooie plannen voor o.a. een nieuwe editie van de Dol Dwaze Dierendag samen met PetsOnly Boskoop en Martin Gaus Alphen aan de Rijn. 

Tevens wil ik dit jaar mijn foto archief uitbreiden met nieuw stockfoto’s, dus heb jij een prachtig bijzonder huisdier of denk je dat jouw lieveling een super aanvulling is op mijn assortiment, stuur dan even een berichtje. De studio in Zoetermeer verwelkomt je graag!

Nogmaals, bedankt voor jullie vertrouwen. Laten we er samen een geweldig jaar van maken, vol mooie foto’s en prachtige dieren!

Met vriendelijke groeten, Nadine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *