Recencies

Claudia Roetman-Elshout
Claudia Roetman-Elshout
Lees verder
Nadine is een hele fijne fotograaf. Ze heeft geweldige foto’s gemaakt van onze pup. In eerste instantie hadden we een shoot in de studio afgesproken, maar Nadine mailde me om te zeggen dat het licht buiten goed was voor buitenfoto’s. Ze had ook de ideale locatie en wist precies waar we mooie foto’s konden maken. Ze nam ruim de tijd voor ons en onze eigenwijze pup. Naderhand kregen we de Foto’s heel snel toegestuurd. Niet twijfelen maar doen! Nadine, ontzettend veel dank.
Rianne van Vliet
Rianne van Vliet
Lees verder
Nadine is heel lief en geduldig en heeft hele mooie foto's van onze pup gemaakt. Meteen dezelfde dag al een foto gekregen en heel snel daarna de rest. De sfeer tijdens het fotograferen was heel ongedwongen en Guusje voelde zich daar helemaal op haar gemak. Wij gaan zeker nog een keer foto's laten maken van Guusje!
Kelly Philippo - Boshuizen
Kelly Philippo - Boshuizen
Lees verder
Zeker een aanrader!! Super lief, en veel geduld. 1e foto al mogen ontvangen en wauw wat een foto! <3 <3
Melanie Huygen
Melanie Huygen
Lees verder
Lief en geduldig met zowel mens als dier. En het eindresultaat is altijd geweldig! Al heeft Nadine daar zelf nogal eens een kritische mening over. 😉 Zowel mijn honden als katten zijn altijd happy als ze mogen shinen voor Nadine haar camera. Ze duwen elkaar regelmatig aan de kant om te mogen poseren. 😂
Kaylee Bee
Kaylee Bee
Lees verder
Vorige week heb je onze twee hondjes gefotografeerd! Je hebt ontzettend veel geduld en behandelt de hondjes met veel liefde! Het eindresultaat is overigens echt prachtig. En hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen? Geen flauw idee 🤣! Onze wiebelkontjes vinden poseren toch wel erg lastig! Maar ondanks dat, is het toch gelukt. Ontzettend knap en zeker aan te raden om voor Nadine te kiezen! 📸😍
Nicole van der Voort
Nicole van der Voort
Lees verder
Met heel veel geduld heeft Nadine mijn nesten Blauwe Russen prachtig vast weten te leggen. Hoe ongeduldig de kleine rakkers ook waren, Nadine nam alle tijd om ze stuk voor stuk op de foto te zetten. Super blij met haar geduld en met de prachtige foto's. Voor mij was dit zeker geen eenmalige actie! Topper, nogmaals dank je wel!
Gaby Visser-Schapendonck
Gaby Visser-Schapendonck
Lees verder
Laatst een fotoshoot bij Nadine thuis gehad met mijn 2 Flatcoats. Nadine nam alle tijd om ze zo goed mogelijk op de foto te krijgen, en aan je wensen te voldoen. Prachtig resultaat, ik ben er heel blij mee. Dankjewel Nadine!
Jamie de Greef
Jamie de Greef
Lees verder
Vandaag hele gave foto's laten maken van mijn freeflight ara! de foto's zijn echt heel erg mooi geworden 😁 zeker een aanrader!
Maaike Lanphen
Maaike Lanphen
Lees verder
Nadine maakt prachtige foto’s en heeft ook een engelengeduld zodat je sowieso echt mooie foto’s krijgt. Lexi was dol op Nadine en ik ben super blij met het eindresultaat(zijn prachtig nabewerkt zodat je geen schaduw of iets anders ziet). De foto’s waren veel beter dan ik had kunnen dromen en zijn ook nog erg handig (leuk om te sturen met verjaardagen, feestdagen of andere gelegenheden). Als je leuke foto’s van je huisdier wilt, moet je zeker bij Nadine zijn!
Miranda Rico
Miranda Rico
Lees verder
Zeer professioneel is Nadine. Gaat leuk en lief om met je huisdier. Zeer geduldig en een prettige sfeer. Leuke en mooie foto's. ik beveel Tikvah's zeker aan.
Britt Kortekaas
Britt Kortekaas
Lees verder
Gezelligste fotograaf ! Met geduld en rust zet ze alles op de foto, van honden tot hamsters ! 🤩
Willem van Schijndel
Willem van Schijndel
Lees verder
Waarom ik 5 sterren geef? Nou omdat ik echt bewondering heb voor Nadine hoe ze heel geduldig en met volle liefde de dieren op de gevoelige plaat weet vast te leggen. Heb nu div fotoreportages van haar mee gemaakt en gezien en tot nu toe vind ik het geweldig vooral dat geduld wat ze heeft en dan de trukendoos die ze elke keer weer open trekt om maar aandacht te krijgen van de dieren een duif na doen is haar favoriet. Nogmaals onwijs bedankt voor de mooie foto's en hoop er nog lang van te mogen genieten je bent een topper
Previous
Volgende