Portfolio

Druk bezig met een portfolio update!

Als dierenfotograaf is het altijd mijn doel om de schoonheid en de unieke persoonlijkheid van elk dier dat voor mijn lens verschijnt vast te leggen. Door de jaren heen heb ik de kans gehad om talloze prachtige huisdieren en paarden op de foto te zetten en ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Als je een bijzonder dier hebt waarvan je denkt dat het de moeite waard is om vast te leggen, neem dan gerust contact met mij op! Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe aanwinsten voor mijn portfolio en wie weet komt jouw huisdier daarvoor in aanmerking. Als dank voor jouw bijdrage aan mijn portfolio, bied ik een gratis BRONS fotoshoot aan.

Of het nu gaat om een zeldzaam ras, een unieke persoonlijkheid of een ongewoon uiterlijk, ik sta open voor alle mogelijkheden. Aarzel niet om contact met mij op te nemen en wie weet creëren we samen prachtige herinneringen die een leven lang meegaan.

Om een beter inzicht te krijgen in mijn fotografische stijl, nodig ik je uit om mijn portfolio’s te verkennen, specifiek samengesteld op basis van het type huisdier.

Als extra aanvulling op mijn dierenfotografie portfolio’s, heb ik een speciaal album voor portret/huwelijk. Dit portfolio moet nog verder voorzien worden van mooie foto’s. Daar ben ik momenteel druk mee bezig.

Kijk met plezier rond en wie weet, tot de volgende keer.

Portret / Huwelijk