Agenda

Hieronder vind je onze evenementen kalender. Bij elk evenement staat aangegeven of je je moet inschrijven of dat je gewoon kunt binnenlopen. Voor slechts €29,- kun je deelnemen aan een van onze gezellige fotografie evenementen. Hierbij ontvang je drie prachtige, digitale, nabewerkte foto’s in hoge resolutie, die je exclusief voor eigen gebruik kunt bewaren. De betaling regel je eenvoudig voorafgaand aan de fotoshoot, contant of via pin. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

2024 Agenda

20 juli

10.00 - 13.00 - Fotografie op inschrijving Studio Zoetermeer

18 Augustus

10.00 - 13.00 - Fotografie op inschrijving Studio Zoetermeer

07 september

09:00 - 17:00 - Fotografie op inloop Holman’s DSZ in Sassenheim

04 oktober

09:00 - 18:00 - Fotografie op inloop Dol Dwaze Dierendag in Boskoop

05 oktober

13:00 - 17:00 - Inschrijven mogelijk Clubdag - Alphense Honden Club

27 oktober

10:00 - 17:00 - Vrijwillersdag - Alphense Honden Club

02 november

09:00 - 18:00 - Kerst Op Inschrijving PetsOnly in Boskoop

14 december

09:00 - 18:00 - Kerst Op Inschrijving Martin Gaus in Alphen a/d Rijn

Heb je altijd al gedroomd van het vastleggen van de schattige, grappige en onvergetelijke momenten met je harige vriend? Dan is het nu de tijd om die dromen werkelijkheid te laten worden! Ik nodig jou en je huisdier uit om deel uit te maken van mijn Studio Sessies.

Wat kun je verwachten:
  • 📸 Een professionele studio-omgeving: Perfect uitgerust om de beste kanten van je huisdier vast te leggen. Mijn studio is voorzien van de nieuwste apparatuur en accessoires om de mooiste foto’s te maken.
  • 🌟 Speciale aandacht voor de persoonlijkheid en eigenaardigheden van je huisdier: Ik neem de tijd om je huisdier op zijn gemak te stellen en zijn unieke karakter echt naar voren te laten komen. Elk dier is anders, en dat willen we graag laten zien in de foto’s.
  • 💌 De mogelijkheid om geweldige foto’s te maken: Of je nu wilt pronken met je schattige hond of je ondeugende kat, ik zorg ervoor dat je fantastische foto’s hebt om te delen met vrienden en familie. Daarnaast kun je de foto’s gebruiken voor prachtige fotoproducten zoals canvas prints, fotoboeken of gepersonaliseerde kaarten.
  • 📸 3 nabewerkte digitale foto’s op hoge resolutie: Je ontvangt drie zorgvuldig nabewerkte foto’s van hoge kwaliteit, perfect om af te drukken of digitaal te bewaren. Extra foto’s kunnen desgewenst ook worden nabesteld.
Tip voor een geslaagde fotoshoot 📸🐾🌟

Om ervoor te zorgen dat je fotoshoot soepel verloopt en zowel jij als je viervoeter er plezier aan beleven, volgen hier een paar handige tips:

  • Oefen vooraf basiscommando’s: Het is belangrijk dat je hond goed reageert op commando’s als zit, lig en blijf. Dit maakt het makkelijker om de perfecte pose vast te leggen.
  • Zorg voor voldoende lichaamsbeweging: Laat je hond goed uit voordat de shoot begint. Een wandeling helpt om overtollige energie kwijt te raken en ervoor te zorgen dat je hond zich beter kan concentreren.
  • Laat je dier goed plassen: Dit voorkomt onderbrekingen tijdens de shoot en helpt je hond zich comfortabeler te voelen.
  • Breng favoriete beloningen mee: Snacks, speeltjes of andere beloningen kunnen je hond motiveren om mee te werken en geven een extra vleugje vrolijkheid aan de fotoshoot.
  • Ontspan tijdens de fotoshoot: Jouw kalmte en positieve houding werken aanstekelijk op je hond. Hoe meer ontspannen jij bent, hoe meer je hond zich op zijn gemak voelt.

Door deze tips te volgen, kun je ervoor zorgen dat de Minishoot een plezierige ervaring wordt voor zowel jou als je trouwe viervoeter.