01 Juli 2024 – Nieuwe evenementen in de planning

Wilde Plannen bij Tikvah’s Petphotography!

We hebben weer wilde plannen! Er staan super leuke evenementen in de agenda waar jij en je huisdier bij kunnen zijn. Binnenkort kun je je hiervoor inschrijven, dus houd de website goed in de gaten!

Evenementen:

📅 Zaterdag 7 september – Ik ben aanwezig bij het 25-jarig jubileum van Holman’s Dierenspeciaalzaak in Sassenheim. Dit wordt een geweldige dag waar iedereen welkom is, dus neem je huisdier mee voor een prachtige fotoshoot!

📅 Vrijdag 4 oktober – Dol Dwaze Dierendag in Boskoop. Let op: tijdens dit evenement zijn uitsluitend honden welkom. Het belooft een gezellige dag te worden vol hondenplezier en mooie fotomomenten.

📅 Zaterdag 5 oktober – Clubdag van de Alphense Hondenclub. Nog zo’n fantastische dag waar alleen honden zijn toegestaan. Mis het niet en zorg dat je erbij bent!

Binnenkort zal ik een inschrijfpagina aanmaken zodat je jouw fotoplekje kunt reserveren. Houd er rekening mee dat tijdens de Dol Dwaze Dierendag en de Clubdag van de Alphense Hondenclub uitsluitend honden welkom zijn. Bij de dierenwinkel is uiteraard iedereen van harte welkom!

Houd onze website en social media in de gaten voor meer updates en inschrijfmogelijkheden. We kijken ernaar uit om jou en je huisdier te zien op een van deze leuke evenementen!

Liefs,
Nadine ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *