Het gezicht achter Tikvah’s

Hoi daar,

Ik ben Nadine Cardinaels, een enthousiaste fotograaf met een ontembare liefde voor dieren en de wonderen der natuur. Fotografie zit in mijn bloed; sinds mijn jeugd ben ik in de weer met camera’s en lenzen, en inmiddels heb ik behoorlijk wat ervaring opgedaan met allerlei soorten apparatuur.

Naast mijn dagelijkse werk als Commercial Coördinator bij een olie- en gasmaatschappij en het runnen van mijn eigen online dierenwinkel, gaat al mijn vrije tijd op aan mijn passies: mijn eigen dieren en natuurlijk fotografie.

Mijn eigen kleine kattenparadijs: een cattery met maar liefst 16 fantastische Noorse Boskatten die maar al te graag voor mijn camera poseren. Geduld? Daar heb ik bakken vol van, vooral als het om dieren gaat. Ik neem altijd de tijd om jouw huisdier zo prachtig mogelijk vast te leggen.

Mijn liefde voor de natuur stopt niet bij huisdieren. Ik kan er ook enorm van genieten om bijzondere dieren en vogels in hun natuurlijke omgeving te fotograferen. Mijn gereedschap? Een Nikon Z6 II systeemcamera en een arsenaal aan schitterende lenzen.

Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het doorbladeren van mijn website als ik heb gehad bij het vastleggen van deze momenten. En wie weet, staan we binnenkort wel samen voor de lens! Als je vragen hebt of meer wilt weten, aarzel dan niet om me te bereiken. Ik ben altijd mobiel of via e-mail bereikbaar.

Tot snel!

Nadine 📷🐾