Reportage – Sunday

Welkom op jouw persoonlijke fotopagina. Hier vind je alle onbewerkte foto’s die ik tijdens de fotoshoot van jouw schatje heb genomen. Hier kun je rustig kijken en nog nagenieten van de foto’s! Zoals afgesproken, heb je gekozen voor het GOUD pakket van € 149,- en mag je 15 foto’s uitzoeken welke je op origineel formaat via WeTransfer toegezonden krijgt en 20 kleine versies voorzien van logo. (dus totaal 35 foto’s) Let op! Dit logo mag NIET verwijderd worden

Uiteraard is het mogelijk om foto’s na te bestellen. Stuur hiervoor een mail naar fotografie@tikvahs.nl  voorzien van de fotonummers welke je wilt na bestellen.

Na ontvangst van de mail voorzien van de fotonummers worden de bestelde foto’s via WeTransfer met je gedeeld. Betaling van eventuele nabestellingen kan via Tikkie of Bankoverboeking.

Kosten voor de nabestelling:

  • 1 digitaal bestand (hoge resolutie) € 10,-
  • 3 digitale bestanden (hoge resolutie) € 25-
Bij alle nabestellingen ontvang je ook het juiste formaat digitale foto welke via sociale media gedeeld kunnen worden. Deze zijn uiteraard ook nabewerkt en voorzien van logo.
 
Let op!     
De foto’s die Tikvah’s Photography by Nadine voor je maakt zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik en vertoning in familie/kennissenkring. Publicatie, verveelvoudigen, verminking en alle andere manieren van openbaarmaking/bewerking zijn niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Tikvah’s Photography by Nadine. Dit is in strijd met de auteurswet. Je hebt enkel de afdrukken/digitale bestanden gekocht en niet de daarbij behorende rechten. 
DSC_2004 kopie1