06-10-2024 – Tikvah’s & Martin Gaus slaan de handen ineen!

Geweldig nieuws voor alle hondenliefhebbers! Tikvah’s Pet Photography en Martin Gaus Hondenschool Alphen aan den Rijn hebben de handen ineen geslagen om jouw ervaring met je hond nóg specialer te maken. Door deze samenwerking kun je niet alleen het beste uit je cursus halen, maar ook profiteren van een exclusieve korting op een prachtige fotoshoot van jouw viervoeter.

Korting op een Gouden Fotoshoot tijdens je cursus

Volg je een cursus bij Martin Gaus? Dan ontvang je een voucher voor 25% korting op een Gouden Fotoshoot bij Tikvah’s Pet Photography! Tikvah legt de unieke persoonlijkheid van jouw hond vast in een ontspannen setting, of dit nu in de studio is of eventueel in de buitenlucht. Zo krijg je waardevolle herinneringen die de band met je hond op de beste manier vastleggen.

Goodybag vol verrassingen

Naast de korting krijg je bij je fotoshoot een goedgevulde goodybag met verrassingen voor je hond, waaronder:

  • Greenheart hondenvoeding
  • Prins Petfoods voeding en snacks
  • Informatief materiaal over hondenverzorging en voeding
  • Een leuk speeltje om het plezier nog even door te zetten na de fotoshoot

Een cursus bij Martin Gaus, een professionele fotoshoot en een gevulde goodybag maken het extra bijzonder om je hond te verwennen en te laten stralen zoals hij verdient.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van deze korting moet de fotoshoot tijdens je cursus ingepland worden en plaatsvinden binnen maximaal twee maanden na de afronding van je cursus. Zo zorg je ervoor dat jouw hond in de beste stemming is voor zijn grote moment!

Ben je er klaar voor om prachtige herinneringen te creëren? Schrijf je in voor een cursus bij Martin Gaus Hondenschool Alphen aan den Rijn, ontvang je voucher en plan je fotoshoot bij Tikvah’s Pet Photography. Samen maken we blijvende herinneringen voor jou en je trouwe vriend!

Tikvah’s Pet Photography en Martin Gaus Alphen aan den Rijn – omdat jouw hond het beste verdient.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *