Algemene Voorwaarden – Tikvah’s Pet Photography

1. Algemeen

1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle fotoshoots, diensten en producten geleverd door Tikvah’s Pet Photography.
1.2. Door een fotoshoot te boeken bij Tikvah’s Pet Photography, gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.
1.3. Afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn alleen geldig indien schriftelijk overeengekomen door Tikvah’s Pet Photography.

2. Boeking en Betaling

2.1. Een fotoshoot wordt definitief na schriftelijke bevestiging door Tikvah’s Pet Photography en na ontvangst van de volledige betaling of een overeengekomen aanbetaling.
2.2. Betalingen dienen binnen de gestelde termijn te worden voldaan. Tikvah’s Pet Photography behoudt zich het recht voor om de fotoshoot te annuleren bij niet-tijdige betaling.
2.3. Prijzen zoals vermeld op de website of in andere communicatie zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.

3. Annulering en Wijziging

3.1. Annulering van een fotoshoot door de klant is kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de shoot. Bij annulering binnen 48 uur voor de fotoshoot behoudt Tikvah’s Pet Photography zich het recht voor om een deel van de kosten in rekening te brengen.
3.2. Tikvah’s Pet Photography behoudt zich het recht voor om de fotoshoot te verplaatsen in geval van ziekte, weersomstandigheden of andere onvoorziene omstandigheden. In overleg met de klant wordt een nieuwe datum gepland.

4. Levering en Bewerkingen

4.1. Na afloop van de fotoshoot worden de foto’s door Tikvah’s Pet Photography geselecteerd en bewerkt. De keuze van de te bewerken foto’s ligt bij Tikvah’s Pet Photography, tenzij anders overeengekomen.
4.2. De klant ontvangt de bewerkte foto’s binnen een redelijke termijn van 2 weken.
4.3. Onbewerkte of ruwe foto’s worden niet geleverd aan de klant, tenzij anders schriftelijk overeengekomen.

5. Auteursrecht en Gebruik van Beelden

5.1. Tikvah’s Pet Photography behoudt te allen tijde het volledige auteursrecht op alle gemaakte foto’s. Dit geldt zowel voor digitaal geleverde bestanden als voor fysieke afdrukken.
5.2. Het is de klant toegestaan de foto’s voor persoonlijk gebruik te delen op social media of af te drukken voor eigen gebruik, mits er geen wijzigingen worden aangebracht en de naam van Tikvah’s Pet Photography duidelijk wordt vermeld.
5.3. Het is niet toegestaan de foto’s te gebruiken voor commerciële doeleinden zonder schriftelijke toestemming van Tikvah’s Pet Photography. Voor commercieel gebruik kan een aanvullende licentie vereist zijn.

6. Gebruik van Beelden voor Stockfotografie en Promotie

6.1. Tikvah’s Pet Photography behoudt zich het recht voor om de gemaakte foto’s op elk moment te gebruiken voor promotionele doeleinden, waaronder maar niet beperkt tot het gebruik op social media, de website, advertenties en drukwerk.
6.2. De klant stemt ermee in dat Tikvah’s Pet Photography de gemaakte dierenfoto’s op elk gewenst moment mag aanbieden voor verkoop op stockfotografie websites en commerciële doeleinden. Dit houdt in dat de foto’s van uw huisdier kunnen worden gebruikt door derde partijen voor commerciële doeleinden via deze platforms.
6.3. Tikvah’s Pet Photography is niet verplicht om de klant op de hoogte te stellen van het gebruik van de beelden op stockfotografie websites.

7. Aansprakelijkheid

7.1. Tikvah’s Pet Photography is niet aansprakelijk voor schade aan personen, dieren of eigendommen die ontstaat tijdens de fotoshoot, tenzij deze schade het directe gevolg is van opzet of grove nalatigheid van Tikvah’s Pet Photography.
7.2. Tikvah’s Pet Photography is niet aansprakelijk voor schade voortvloeiend uit het gebruik van de foto’s door derden.

8. Privacy

8.1. Tikvah’s Pet Photography respecteert de privacy van haar klanten en zal geen persoonsgegevens delen met derden zonder toestemming, behalve wanneer dit noodzakelijk is voor het aanbieden van stockfotografie op platforms.
8.2. Persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de dienstverlening en het versturen van nieuwsbrieven of aanbiedingen, indien de klant zich hiervoor heeft aangemeld.

9. Klachten en Geschillen

9.1. Klachten over de geleverde diensten of producten dienen binnen 14 dagen na levering schriftelijk te worden ingediend bij Tikvah’s Pet Photography.
9.2. Indien een geschil niet in onderling overleg kan worden opgelost, is het Nederlandse recht van toepassing en zal het geschil worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waar Tikvah’s Pet Photography is gevestigd.

10. Wijzigingen Algemene Voorwaarden

10.1. Tikvah’s Pet Photography behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te allen tijde te wijzigen. De gewijzigde voorwaarden zullen van toepassing zijn op alle nieuwe overeenkomsten vanaf de datum van wijziging.
10.2. De klant wordt geacht de algemene voorwaarden te hebben geaccepteerd bij het boeken van een nieuwe fotoshoot.

Tikvah’s Pet Photography
Kamer van Koophandel nummer: 60032189
E-mailadres: info@tikvahspetphotography.nl
Telefoonnummer: +31 (6) 26460897

Deze voorwaarden zijn van kracht vanaf 01 januari 2024.