13-10-2024 – Wat een geweldige week!

Wat een week!

Oktober is nog maar net begonnen, en het voelt nu al als een maand vol mooie momenten! De week begon spectaculair met de Dol Dwaze Dierendag in Boskoop. Wat een feestelijke dag was dat! Ik had de eer om tal van honden en hun baasjes te mogen fotograferen. De warme, gezellige sfeer en de trots van de baasjes op hun honden maakten de dag extra bijzonder. Van grote, statige honden tot kleine schoothondjes – elke hond had zijn eigen karakter en charme. Ik heb mijn uiterste best gedaan om dat unieke karakter van elke viervoeter in beeld te brengen, en het resultaat mag er zijn!

De feestelijkheden gingen door met de Clubdag bij de Alphense Honden School. Dit was opnieuw een dag vol vrolijke honden en stralende gezichten. Het is zó inspirerend om een groep mensen samen te zien die hun liefde voor honden delen. Het enthousiasme van de baasjes, de energie van de honden, en de prachtige locatie maakten de dag perfect om mooie herinneringen vast te leggen. Van speelse momenten tot intense blikken, het was een eer om die momenten op de gevoelige plaat te mogen zetten.

En dan de afsluiter van de week: een fotosessie met een nestje Cane Corso-mixpuppy’s. Deze ondeugende, energieke pupjes maakten de shoot tot een ware belevenis! Op de boerderij, tussen het groen en de dieren, konden ze heerlijk spelen en ontdekken. Ik heb geprobeerd hun unieke mix van raseigenschappen vast te leggen en tegelijkertijd hun speelse karakter naar voren te laten komen. Het waren stuk voor stuk kleine avonturiers, en de landelijke sfeer van de boerderij maakte de fotosessie extra bijzonder.

De afgelopen avonden en weekenden heb ik met veel zorg de foto’s nabewerkt. Elk beeld is zorgvuldig aangepast om de honden en hun baasjes écht tot hun recht te laten komen. Alle foto’s staan nu online en kunnen bekeken worden in hun eigen album onder ‘Reportages’ in de menubalk. Neem vooral een kijkje en laat me weten wat je ervan vindt!

Ik hoop dat jullie net zo hebben genoten van de fotoshoots als ik. Zonder jullie enthousiasme en betrokkenheid was deze week nooit zo’n succes geworden. Een grote dank aan iedereen die erbij was en deze momenten mogelijk heeft gemaakt.

PS: Ik zou het ontzettend waarderen als je een recensie achterlaat op mijn Facebook-pagina. Jullie feedback betekent heel veel voor me en helpt me om mijn werk steeds verder te verbeteren. Alvast heel erg bedankt, en wie weet: tot een volgende keer!


2 thoughts on “13-10-2024 – Wat een geweldige week!

  1. Het was een super leuke en gezellige fotoshoot. Heerlijk niet standaard maar gewoon met hooi en stro.
    Als ik ooit nog een fotoshoot wil doen weet ik je te vinden

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *