Dol Dwaze Dierendag – 04 oktober 2024 BOSKOOP

🐾 Vergeet de Kalender niet te omcirkelen: 4 oktober 2024 🎉

Houd je vast, want Dol Dwaze Dierendag komt er weer aan in Boskoop! Dit spetterende evenement wordt georganiseerd door PetsOnly Boskoop, Martin Gaus Alphen aan den Rijn en Tikvah’s Pet Photography, en belooft een dag te worden vol plezier, avontuur en viervoetige vreugde!

Wat staat er op het programma? Alles wat je hartje maar kan wensen: van spannende hondenworkshops tot kleurrijke dierenstands, en van professionele dierenfotografie tot onweerstaanbare aanbiedingen. Dit wil je niet missen!

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina’s voor alle details en vergeet niet om je in te schrijven voor de leukste activiteiten. En natuurlijk ben ik er weer bij met mijn studio, klaar om jouw geliefde huisdieren op hun best vast te leggen. Voor maar €29,- per dier maak ik graag tijd vrij om hun ware schoonheid te laten schitteren.

Binnenkort meer updates over dit onvergetelijke evenement, inclusief een shout-out naar onze fantastische sponsors! Noteer 4 oktober met dikke vette letters in je agenda en maak je klaar voor een dag vol plezier en furry glamour!

📅 We kijken ernaar uit om je te zien op 4 oktober 2024!

Met enthousiaste groeten,

Nadine van Tikvah’s Pet Photography